Anders Lillsunde står inte på vår mailinglista

Ja, men inte Norra hamnen
12 mars, 2015
Att kunna räkna
16 mars, 2015

Anders Lillsunde står inte på vår mailinglista

Svar Insändare Anders Lillsunde VN 13/3

Norra Hamnen – PIER 25. Vi tackar Anders Lillsunde för hans engagemang och konstaterar som vanligt en grundmurad negativ inställning till allt och alla i vårt projekt. Om det hade varit tyst och inga åsikter framförts om vårt projekt hade jag varit riktigt orolig. I innovativa och nyskapande projekt måste man tänka utanför boxen och inte i alltför stor utsträckning gå på traditionella lösningar och fastna i gamla doktriner. Myndigheter, expertis och nya trender säger att externa handelsetableringar av storenheter skall undvikas för att bl.a. motverka att stadskärnor utarmas. Att förtäta och vitalisera stadskärnor och innerstadsmiljö är en ny och pågående trend som har kommit för att stanna. PIER 25 och PORT 19 är inga projekt som man finner genom att se i backspegeln utan snarare genom att se framåt och vara insatt i konsument beteenden och nya trender.
Jag tycker det är sorgligt att behöva läsa alla omotiverade påhopp vare sig det gäller oss som är involverade i projektet eller tjänstemän, politiker, myndigheter, expertis, konsulter mm. Alla har ju fel och tycks enligt insändaren inte förstå något.
Vårt seriösa och målmedvetna arbete med både PIER 25 och PORT 19 går framåt och Anders Lillsunde må ursäkta oss om han inte står på E-mail listan och får samma löpande information som myndigheter, tjänstemän, politiker, hyresgäster och andra intressenter som hanterar våra projekt och ärenden.

Mäenpää
Peter Tanzer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *